Skoringen

Nordens førende skokæde

Skoringen er med sine godt 200 butikker i Danmark og Norge den førende skokæde i Norden.

Nordens førende skokæde

Skoringen

Skoringen er med sine godt 200 butikker i Danmark og Norge den førende skokæde i Norden. Skoringen har sko til hele familien – både til mor, far og til børnene.

I butikkerne står faguddannet personale klar med professionel ekspertviden – både når det gælder mode og trends, men også når det gælder om at finde det bedste til børnene.

Skoringens målgruppe er kvinder og mænd, der har erfaring med livet og selvsikkerhed nok til at vide, at mode ikke varer evigt, mens god stil består.

“Skoringen giver kunden mulighed for at understrege sin personlighed, skifte type, lege med stilen og udforske moden.”
Et univers af sneakers

SNEAX Stores

Hos Skoringen elsker vi at imødekomme dine behov og fylde hylderne op med populære sko. Det gælder især sneakers, der kun bliver mere og mere moderne. Derfor har vi hos skokæden åbnet vores egne SNEAX Stores, der kun sælger sneakers fra de største brands.

Stærk på accessories

BagFocus

BagFocus er Skoringens accessories-ben som bl.a. præsenterer kunderne for lækre tasker, kufferter, handsker, bælter. BagFocus er lavet som et samarbejde med den norske kæde Bagorama med henblik på at supplere vores skobutikker med varer, der har en anden sæson end sko.

Find en Skoringen-butik