Forretningsgrundlag

Vi vil være den naturlige sparringspartner for hele familien og den skokæde i Skandinavien med de mest tilfredse kunder.

Vision

Som kædecenter er det Shoe-d-visions vision at være den mest visionære skokæde i Skandinavien.

For butikkerne er visionen at være familiens foretrukne skobutik.

Mission

Vi leverer en kundeoplevelse ud over det sædvanlige og sko til livets store og små øjeblikke.

De fire værdier

Faglighed

Hos Skoringen er du garanteret skofaglighed. Du bliver betjent af medarbejdere, der har en stor viden om sko (og fødder), ikke kun fordi, det er deres job, men fordi de elsker sko og gerne vil give dig det allerbedste med hjem.

Service

Hos Skoringen møder vi alle kunder med et smil og en reel interesse for at give hver enkelt en unik og god oplevelse og de rigtige sko med hjem. Vi går det ekstra skridt og sikrer, at kunden altid går tilfreds ud af døren.

Troværdighed

Vi forsøger hver dag at gøre os fortjent til den tillid, vores kunder, leverandører og samarbejdspartnere giver os. Vi er ærlige, åbne og tager ansvar. Både når det kommer til de indre linjer, i mødet med kunderne og i forhold til omverdenen.

Mod

Vi tør prøve nye ting og gå nye veje for at give vores kunder en endnu bedre oplevelse i butikken og på nettet.

De seks bærende søjler

Stærkt brand

Skoringen er en frivillig kæde et stærkt brand med et højt kendskab, som både forbrugere og forhandlere forbinder med positive værdier.

Solid forretning

Vi er et succesfuldt fællesskab med vækst, stærke butikker, høj indtjening og et stærkt kædekontor.

Attraktive butikker

Vi er landsdækkende med de bedste beliggenheder i byer og købecentre. Butikkerne er attraktive med opdateret inventar og moderne merchandising. Vi skaber trafik via webshop og digitale kanaler.

Bredt vareprogram

Vi er en mærkevaredrevet kæde med populære egne mærker og stærke internationale brands. Vi har et bredt udvalg af sæsonaktuelle varer, der er tilpasset tendenser, kunderne og lokale forhold.

Effektivt back office

Vi investerer målrettet i et fælles kædecenter, hvor vi deler systemer, resurser og aftaler, som styrker den enkelte butik i dagligdagen og øger kædens konkurrencekraft.

Givende fællesskab

Vi har ejere, der er loyale over for kædens vedtægter, beslutninger og værdier og som handler med respekt over for hinanden og med stor tillid.